1 / 5
LuxE - Fotó - Photo №1
2 / 5
LuxE - Fotó - Photo №2
3 / 5
LuxE - Fotó - Photo №3
4 / 5
LuxE - Fotó - Photo №4
5 / 5
LuxE - Fotó - Photo №5

LuxE

Otthon Centrum
Prémium
Lakások ára
214 500 000 Ft -tól
Négyzetméterár
1 469 179 Ft /m²-től
Ellenőrzött ár: 4 december
Átadás éve 2019

Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület - Németvölgy

LuxE Lakóépület paraméterei

Parkolóhely
Nincs
Lift
Személy
Anyaga
Tégla
Kilátás
utcai
Tulajdonjog/ bérleti jog
tulajdonjog
Összes paraméter

LuxE Ingatlanok a lakóparkban

Ellenőrzött ár: 4 december
4 szobás - 146 m² - LuxE
146 m² - 214 500 000 Ft

Az eladóról: Otthon Centrum

LuxE leírása

Budapest XII. kerületében lévő kiváló közlekedésnek és elhelyezkedésének köszönhetően mind a nyugalomra vágyó családok, mind pedig a beruházási céllal érkezők megtalálhatják a számukra minden igényt kielégítő lehetőségeket, ami megfelel elképzeléseiknek. Az extra minőségű elemekkel felruházott, de mégis egyéni stílusra alakítható belső terek állnak rendelkezésükre, így kínálva egy modern, innovatívan stílusos életteret.


Az épület


Korszerű építészeti stílusban és speciális műszaki megoldások alkalmazásával épült 4 emeletes luxus társasház kínálja eladásra 9 lakását. Hatalmas terek, komfortos szobák jellemzik az épület lakásait, melyben a közösség és privát szférák kialakítják egymást.

A luxus életérzés érdekében egy privát 130 nm-es spa-wellness központ is helyet kapott az társasházban, biztosítva az itt lakók maximális kikapcsolódását, feltöltődését a fáradt munkanapok után. 


Parkolásra a mélygarázsban van lehetőség, ahol összesen 20 db gépkocsibeálló és tároló található, ebből lakásonként 2-2 db vásárolható. Az egyszerű és kényelmes parkolást fűtött rámpa biztosítja. Az épület saját elkerített gyönyörű növényekkel díszített, parkosított kertje, tökéletes helyszíne a családi és baráti összejöveteleknek.


A lakások


Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően számos üzlet és szolgáltatás könnyen elérhető a környéken. A megfelelő térérzet érdekében nagy belmagasságú, napfényes lakások kerültek kialakításra. Az aktuális trendeknek megfelelő műszaki felszereltség, okosotthon rendszer, zöld energia biztosítja a lakók maximális komfort érzését, illetve a fenntartási költségek alacsonyan tartását. 


Az átadásra várhatóan 2019 I. negyedévében kerül sor. Mivel a környéken kevés társasház található, érdemes lecsapni erre az egyedülálló lehetőségre.

Értékelés

Jelentkezz be az értékeléshez
Értékeléshez kattints az ikonra!
0
/ 5
Otthon Centrum
Ügyfélszolgálat

Alaprajzok

4 szobás
214 500 000 Ft -tól

Az eladó további lakóparkjai Otthon Centrum

Hasonló lakóépületek: 4